Φτιάχνεται με τα παρακάτω υλικά σε μεγάλες δόσεις: μουσική, videos, sports, gossips, media, booze, όπλα, sex, drugs και οτιδήποτε τέλος πάντων έχει αξία σε αυτό τον κόσμο...

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Coca Cola Soundwave Festival






















Τώρα το συνθετικό "Sound" τίθεται λίγο εν αμφιβόλω αν κρίνουμε απ' αυτό που έφτανε στα αυτιά μας. Ο χώρος δεν κάνει για συναυλίες. Μόνο για κανά συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι, που και να μην ακούς στην τελική πάλι καλύτερα!
Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Bobby Gilespie απλά γάμησε!Τι κι αν τα πρίμα ήταν τσίτες ανοιχτά και μέχρι τη μέση κιθάρες και φωνή δεν πολύξεχώριζαν, ο Bobby μας ξετίναξε. Από τη μέση του live δε που έφτιαξε κάπως και ο ήχος, φύγαμε τελείως!Όταν έχεις κομματάρες βέβαια όπως Rocks, Swastika Eyes, Moving On Up και βάλε και ξαναβάλε δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταφέρεις να χοροπηδάει το μισό γήπεδο..Η καλύτερη εμφάνιση του καλοκαιριού.Άνετα.
Από την άλλη τώρα οι Bloc Party ήταν μια απογοήτευση. Δεν είμαι δα κι ο μεγαλύτερός τους fan αλλά στο Primavera μια χαρά είχα περάσει με τον Kele και την παρέα του. Προχτές όμως δεν παλευόταν καθόλου η κατάσταση. Ήταν που ήταν στραβός ο ήχος, τον έφαγε και το FULL ξενέρωτο κοινό και το αποτέλεσμα ήταν τόσο βαααρεεετοοοό....zzzzzz...Θα μου πεις ίδια φάση δεν ήταν και στους Primal? Ναι, το ίδιο ήταν αλλά πρώτον στα @ρχίδι@ μου το κοινό όταν παίζουν οι Primal, δεύτερον o ήχος ήταν κατά τι καλύτερος (λόγω ηχολήπτη μήπως?) και τρίτον ντάξει τώρα μην κάνουμε ιερόσυλες συγκρίσεις. Πάντως αυτό με τον κόσμο ήταν τραγικό. Μα τόσο ξενέρωτός πια???Μέχρι που ο μπασίστας τους στο τέλος μας αποκάλεσε "Pepsi Fans" (καλό,ε?). Και πέρα απ'αυτό, πώς γίνεται να έχει τόσο λίγο κόσμο με το εισιτήριο στα 8 ευρώ, πωωωώς?Έκοψε 3,000?Πολύ αμφιβάλλω!Όχι τίποτ' άλλο, άντε να δούμε τώρα φτηνό εισιτήριο στις συναυλίες. Φανταστείτε δηλαδή να μην ήταν η Coca-Cola που έκανε το φεστιβάλ αλλά κάποια από τις κλασικές εταιρίες διοργάνωσης συναυλιών, πόσο μέσα θα είχε μπει...Είμαστε καταδικασμένοι τελικά σε James, Scorpions, Santana και πάει λέγοντας...
Κατά τ'άλλα για τις δύο ελληνικές μπάντες, τους Le Page δεν τους πρόλαβα, αν και ό,τι έχω ακούσει δε με συγκινεί ενώ και για τους Flakes δεν τρέφω μεγάλη εκτίμηση και το live τους δε μου άλλαξε άποψη. Τώρα το ότι κέρδισαν δεν ξέρω τι λέει, δεν είμαι και πολύ υπέρ των διαγωνισμών στον χώρο της τέχνης αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία..
Άντε και του χρόνου λοιπόν σε ανοιχτό χώρο, με καλύτερο εξοπλισμό και ήχο, περισσότερες μπάντες, ίδιο εισιτήριο και περισσότερο κόσμο.
P.S.: 'Ηταν τόσο χάλια ο ήχος που τα αυτιά μου βούιζαν μέχρι και την επόμενη μέρα κάτι που δε συνέβη σε καμιά στιγμή του καταιγιστικού διμήνου συναυλιών με Primavera, Horrors, Pains, Synch, Ejekt!Εύγε!



1 σχόλιο:

nikisot είπε...

koita, an de mou eleges gia tous primal, 8a elega eytyxws pou douleua ws tis 22.
kataramenh ergatia