Φτιάχνεται με τα παρακάτω υλικά σε μεγάλες δόσεις: μουσική, videos, sports, gossips, media, booze, όπλα, sex, drugs και οτιδήποτε τέλος πάντων έχει αξία σε αυτό τον κόσμο...

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

It's Friday, I'm in charge



Μου την είπαν για τα κακά μου λόγια για το τελευταίο πάρτυ των YIDSID και απ'ό,τι φαίνεται από το άνωθεν βιντεάκι μάλλον δίκιο πρέπει να έχουν. Αν και μέχρι τις 3 παρά που έκατσα εγώ, τέτοιο πράμα δεν είδα.

Τι θα γίνει τώρα?Όλες οι μπάντες που έχουν για όνομα το ίδιο γράμμα εις διπλούν (όρα xx και jj) θα βγάζουν μουσικάρες? Το δικό μου πάντως θα λεγόταν Α.Α.







Τελικά λέει Tokio Hotel στην MTV Day στις 9 Νοεμβρίου,ε? Τέλεια! Από REM σε Tokio Hotel...Tου χρόνου τί δηλαδή?Mariah Carey?

Θεά γιαγιά το πρωί της Τετάρτης μάζευε σύκα από συκιά έξω από τη στάση του μετρό στον Ευαγγελισμό, στο παρκάκι της Ριζάρη.

Πέρασα προχτές μια βόλτα από το live της Joss Stone στο Παλάς. Συγγνώμη αλλά αν υπήρχαν εισιτήρια με 70 γιούροζ γι'αυτό το live, τότε στους AC/DC θα έπρεπε να είχε 1000! Ο καλός θεούλης με τιμώρησε βέβαια για αυτή τη βόλτα από το Παλάς με μια μεγαλοπρεπέστατη κλήση των 80 γιούροζ για παράνομη στάθμευση στην Αμερικής. Τώρα τι εμμονή είναι αυτή με την στάθμευση στην περιοχή γύρω από την Κολοκοτρώνη τις βραδινές ώρες, που τα αυτοκίνητα δεν εμποδίζουν και καμιά τρελή κίνηση, τη στιγμή που για να ανεβοκατέβεις την Χ.Τρικούπη π.χ. οποιαδήποτε ώρα της μέρας πρέπει να κάνεις ένα βήμα στο πεζοδρόμιο και δέκα στο δρόμο από τα παρκαρισμένα μέχρι και κάθετα στο πεζοδρόμιο αμάξια, δεν μπορώ να καταλάβω.

Για τις εκλογές τώρα τι να πούμε...Γελοία πράματα. Φεύγει ο άχρηστος για να έρθει ο χαζός. Στον Λα(ικισμ)ΟΣ εντάσσονται εκτός απροόπτου ο Ανατολάκης (πόσο πιο αντιπαθής μπορεί να γίνει αυτός ο τύπος) και ο Ψινάκης (πόσο πιο σιχαμένος μπορεί να γίνει αυτός ο τύπος). Όσο τώρα για το τι να ψηφίσει κανείς...Βγάζουμε έξω τα συντηρητικά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, τον Συνασπισμό ή ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ή οτιδήποτε προκύψει γιατί μιλάμε για κόμματα και αυτό το πράμα κόμμα δεν είναι (άσε που και οι μισοί γουστάρουν κολλητιλίκια με Πασοκάρα), τους απολιτίκ Οικολόγους Πράσινους και τι μένει?Τα διάφορα εξωκοινοβουλευτικά, οπότε για εκεί με βλέπω και με τη συνείδηση μου καθαρή.

Εδώ, εδώ κι εδώ προσκλήσεις για το 4G Festival κι εδώ άρτι διαρρευσθείσα δισκάρα των Girls από το αγαπημένο Indiepassion.

2 σχόλια:

STAGGER LEE είπε...

1.με τον ανδρουλάκη χάθηκε ο -Σ-οσιαλισμός απο το ΠΑΣΟΚ οπότε
ΠΑΟΚ..στην κάλπη..παλιο είναι
2..Συμφωνώ για το jj xx αλλά και 2 ανωμαλίες μου ο DANIEL kai o MIIKE SNOW (ΑΝΙΜΑΛ και BURIAL)
3..TOKIO ΗΟΤΕL ? καλύτερα reworks ! έχει και ντειβιντ !!
4..ενοχή σεπτεμβρίου ...
τα παιχνίδια του μπερμπάτοφ !!

nikisot είπε...

xaxaxxaxaxxaxaxa gia mtv!tou xronou 8a ferei jonas brothers