Φτιάχνεται με τα παρακάτω υλικά σε μεγάλες δόσεις: μουσική, videos, sports, gossips, media, booze, όπλα, sex, drugs και οτιδήποτε τέλος πάντων έχει αξία σε αυτό τον κόσμο...

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Management
















Τους MGMT τους είχα δει πέρισυ στο Βερολίνο. Ήταν η πρώτη συναυλία που είδα από το bar, από τη μέση και μετά. Δεν με είχαν ενθουσιάσει γιατί δεν έχουν τα τραγούδια που θα αναδειχτούν (ή δεν μπορούν να τα αναδείξουν) σε μια συναυλία, ούτε σκηνική παρουσία, μόνο χαρούμενες, πιασάρικες μελωδίες, οι οποίες αν είσαι σε χαζοχαρούμενη φάση, περνάς καλά. Τότε λοιπον δεν ήμουνα σε τέτοια φάση και είχα βαρεθεί. Προχτές όμως ήμουνα και έχοντας χαμηλώσει τις προσδοκίες μου, ύστερα από το "μάθημα" του Βερολίνου, μια χαρά πέρασα. Εκτός βέβαια από το ανκόρ που ήταν αχρείαστο. Αυτός ο κιθαρίστας, που όπως πολύ σωστά επεσήμανε ένας γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος, νομίζει ότι παίζει στους Whitesnake, πού κολλάει? Οι Future of the Left δεν με ενθουσίασαν, μου άρεσαν όμως και ειδικά προς το τέλος ανέβηκαν πάρα πολύ. Θα αρχίσω να πιστεύω στην κατάρα των MGMT έτσι όπως πάει. Στην προαναφερθείσα συναυλία του Βερολίνου μου είχαν γαμήσει το support των Place to Bury, τώρα αυτό των FOTL. Ελπίζω να μην τριτώσει. Οι Cyanna καλύτεροι απ' ό,τι περίμενα. Αν και δεν περίμενα τίποτα από δαύτους. Πάντως σε συνέντευξη που πήρα από τον τραγουδιστή τους, μια χαρά τα λέει ο τύπος. Στο πλαίσιο της συνέντευξης αυτής γνώρισα και τους Future of the Left που απ' ό,τι φάνηκε είναι πολύ cool τύποι, εντελώς προσγειωμένοι και φιλικοί. Για τον Ben των MGMT θέλω να πισττεύω ότι προερχόταν από ένα βαρύ hangover. Στην τελική βέβαια δεν είναι αναγκασμένος να το παίξει άνετος κι ωραίος σε κάθε άσχετο...Μπορεί και όχι όμως.
Highlight: η εισβολή περίπου 30 ανήλικων κορασίδων με τις κορδέλες τους και τα λουλουδάτα φορέματά τους, όταν άνοιξαν οι πόρτες κατά τις 19.30 και έτρεξαν να πιάσουν κάγκελo-first row για τους darlings τους.

Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έκλεισε φέτος το Fabchannel, παρά μόνο όταν έψαξα για μια συναυλία των Walkmen που είχα δει πιο παλιά. To Fabchannel βιντεοσκοπούσε και ανέβαζε αυτούσιες συναυλίες από τη σκηνή του Paradiso στο Amsterdam, τις οποίες μπορούσε να δει ο καθένας. Ανάμεσα σε αυτές που είχα δει ήταν των Walkmen, Dears, Of Montreal και 2-3 άλλες που τώρα δεν θυμάμαι. Δυστυχώς όμως παρ' όλες τις προσπάθειες των ιδιοκτητών του να το κρατήσουν στη ζωή, έκλεισε υπό το βάρος των μηνύσεων από τις δισκογραφικές. Διαβάστε εδώ τον επικήδειο.

Ανυπομονώ για το ντοκυμαντέρ του Βίνσεντ Μουν, σχετικά με τo ATP Festival που θα προβληθεί στις Νύχτες Πρεμιέρας και συγκεκριμένα την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο σινεμά Απόλλων. Εξεπλάγην όταν έμαθα από το πρόγραμμα του Φεστιβάλ ότι o εν λόγω σκηνοθέτης είναι ο κύριος που βρίσκεται πίσω από την Blogotheque, τα βίντεο της οποίας έχω ξεκοκαλίσει.

Νικήτρια των φετινών Mercury Pize η κυρία Speech Debelle. Δεν την έχω ακούσει αλλά τα υπόλοιπα συγκροτήματα που ήταν συνυποψήφια δεν έλεγαν και τίποτα το φοβερό (Florence and the Machine, Kasabian, Glasvegas, Friendly Fires) αν εξαιρέσουμε τους Horrors και την Bat for Lashes. Εδώ η άποψη του Alex Petridis.

Σάπιοι οι καινούριοι Muse. Όχι ότι περίμενα και κάτι διαφορετικό όσο και να εξέπληξαν ευχάριστα με την προηγούμενη δουλειά τους. Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ένα πράμα..

Απολαυστικός Freddos! Ενδείκνυται για χανούμια.

Antlers it is! Masterpiece!

Δεν υπάρχουν σχόλια: