Φτιάχνεται με τα παρακάτω υλικά σε μεγάλες δόσεις: μουσική, videos, sports, gossips, media, booze, όπλα, sex, drugs και οτιδήποτε τέλος πάντων έχει αξία σε αυτό τον κόσμο...

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Στην υγειά μας!

Το χειρότερο τελικά όταν είσαι άρρωστος, είναι ότι μη μπορώντας να κάνεις κάτι άλλο, βλέπεις όλη τη μέρα τηλεόραση. Είσαι που είσαι σκατά δηλαδή βλέπεις όλες αυτές τις μαλακίες και σε παίρνει τελείως από κάτω. Μα καλά, σε τι επιπέδου ανθρώπους απευθύνονται και γιατί υπάρχουν τέτοιου επιπέδου άνθρωποι που τις παρακολουθούν. Μέχρι κι οι διαφημίσεις που υποτίθεται είχαν ένα κάποιο χιούμορ και ενός βαθμού φαντασία, στην προσπαθειά τους να ξεγελάσουν τον τηλεθεατή και να του πουλήσουν κανά προϊόν παραπάνω, τίποτα κι αυτές. Κρύα αστεία, τραβηγμένα από τα μαλλιά και σεξουαλικά υπονοούμενα. Πόσο passe...

Ο σοσιαλισμός μας χτύπησε την πόρτα. Από την πρώτη κιόλας βδομάδα. Έστειλε βέβαια αντ' αυτού τα αγαπητά μας όργανα της τάξεως (όλα εκτός των τροχονόμων), τα οποία σαν τις πουτάνες της γειτονιάς έχουν πιάσει όλα τα καλά περάσματα. Σοσιαλισμός και βαρβαρότητα λοιπόν από τον Yes we can't και πρόβες εν όψει Δεκέμβρη από τον Υπ. ΠροΠο.

Το Youtube έπιασε το 1 δισ. επισκέψεις την ημέρα.

Οι Place to Bury Strangers μοιράζουν προσκλήσεις για τα shows τους μέσω twitter. Επειδή περί twitter ο λόγος, σύντομα θα μπορεί κανείς να ανεβάζει και βίντεο σε αυτό, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία.

Άσχετο αλλά το TVXS πολύ στο ΠΑΣΟΚ δεν το'χει ρίξει?Προβλέπω Κούλογλου να ξαναπαίρνει εκπομπή.

Αποκρουστική Εθνική Ελλάδος vs Λουξεμβούργου για ακόμη μια φορά και για όσο άντεξα να δω βέβαια.


Six Organs of Admittance
στις 6 Δεκεμβρίου λέει. Μα καλά, χειρότερη ημερομηνία δεν μπορούσαν να βρούν??? Τουλάχιστον πέρυσι με τους Poni Hoax δεν ήξεραν. Αυτοί φέτος? Ούτε να ρωτήσουν δεν χρειαζόταν! Πάλι καλά που ανακοινώθηκαν Pet Shop Boys (20/11 Αθήνα και 21/11 Θεσ/νίκη) και φώτισε λίγο ο συναυλιακός ορίζοντας του φετινής χειμερινής σεζόν γιατί μέχρι στιγμής...μαύρος κι άραχλος. Πιο πολύ πάντως με ψήνουν οι Glass Candy του Italians Do It Better label στις 31/10 στο Bios.

Πολύ ενδιαφέρον το blog της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ.

Πάω να πάρω το μωρό μου τώρα, άρτι αφιχθέν εκ Λονδίνου. ipod classic silver 160GB!!!

2 σχόλια:

eleni είπε...

to i-pod einai to mwro sou????

ginsonic είπε...

φίου φίου φίου (σφυρίζω αδιάφορα)