Φτιάχνεται με τα παρακάτω υλικά σε μεγάλες δόσεις: μουσική, videos, sports, gossips, media, booze, όπλα, sex, drugs και οτιδήποτε τέλος πάντων έχει αξία σε αυτό τον κόσμο...

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Buried in Water

Οι Dead Man's Bones είναι οι ηθοποιοί και εσχάτως μουσικοί Ryan Gosling και Zach Shields. Ο πρώτος μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στο imdb διαπίστωσα ότι είναι ο Μικρός Ηρακλής (ας το προσπεράσουμε έτσι αυτό, ασχολίαστο. απ' ό,τι φαίνεται μεγάλωσε και σοβαρεύτηκε). Κατάγονται από το LA και ακούγονται σαν Arcade Fire, βγαλμένοι από την πρίζα, στο πιο spooky, παράξενο και μυστηριώδες. Η μπάσα φωνή του Ryan βγαίνει από τα τάρταρα και σε στοιχειώνει, ενώ η συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Silverlake Conservatory μου βγάζει εικόνες και ατμόσφαιρα τύπου "Ακέφαλος Καβαλάρης", ειδικά στο Buried in Water. Προβλέπεται λιώσιμο του δίσκου. Εδώ ζεστό ζεστό!

Δισκάρα και το νέο άλμπουμ των A Place to Bury Strangers ειδικά από τη μέση και μετά που ανεβαίνουν τα γκάζια και θυμίζει περισσότερο το εκρηκτικό ντεμπούτο τους. Παίζουν το Δεκέμβρη στο Primavera Club και το καλό που τους θέλω να κάνουν το ίδιο και στο Primavera Sound. Κομμάτι του δίσκου το Ego Death.

Antlers ή Premier League match?Η δούλα η απορία!

Καθυστερημένη ανταπόκριση από Primavera Sound 2009. Λίγο ακόμα και θα έβγαινε μαζί με του '10.

Κατά τ'άλλα η πράσινη ανάπτυξη στα Εξάρχεια συνεχίζεται από τη σοσιαλιστική, νέα μας κυβέρνηση. Με τόσα πρασινοχακί ΜΑΤ στη γειτονιά, ήδη τα ποσοστά φωτοσύνθεσης και οξυγόνου έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά. Ο Χρυσοχό την έχει ψωνίσει χειρότερα κι από τον Βίκτωρα-γράνα-στρατηγό άνεμο-Πολύδωρα και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα ενόψει 17/11 και 06/12 αλλά και γενικότερα. Ωραίος ο δικηγόρος!

Έλεος με την πολιτική ορθότητα και την ουδετερότητα. Γίνεται να γυρίσεις ταινία για τον εμφύλιο και να μην αναφέρεις στην ουσία για ποιο λόγο αντιμάχονταν τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα και τι αντιπροσώπευε το καθένα?!? Και όχι, δεν φταίνε για όλα οι Αμερικάνοι όπως αφήνεται να εννοηθεί στην ταινία. Κάποιοι συνεργάστηκαν μαζί τους ή δεν είναι έτσι?

28 Οκτώβρη.Όχι στις παρελάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: